Netdirect kocht Kranten.com eind 2004

Netdirect kocht Kranten.com eind 2004

Direct marketingbureau Netdirect blijkt eind vorig jaar Kranten.com te hebben overgenomen van Martin Klerx. Dat bevestigt directeur Edwin Basten van Netdirect aan Emerce. Het bedrijf verzorgde al enige tijd de advertentie-exploitatie op Kranten.com. Hoeveel Netdirect heeft betaald voor de krantensite wil Basten niet kwijt.

Vreemd dat Netdirect dit zelf nooit bekend heeft gemaakt. Zou de discussie op geenstijl.nl hier enige invloed op hebben gehad?

Aardig is om te zien hoe snel dit nieuws zich verspreid. Ik was gisteren ‘toevallig’ aanwezig bij de discussie waar dit ter sprake kwam. Emerce kwam hier gisteravond als eerste mee. Adformatie, IJ en Webwereld namen vandaag het nieuws over en verwezen netjes naar Emerce. Nu.nl en Admanager namen het over zonder te verwijzen naar de bron.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • En nog een nieuwtje:
  online marketingbureau resultonline is overgenomen door adpepper.

  geplaatst op
 • Netdirect had op 8 december aan al haar partners laten weten dat het kranten.com had overgenomen. Dat zijn toch bijna 2000 webmasters. 10 december kwam het verhaal op GeenStijl uit, misschien niet geheel toevallig op die datum??

  geplaatst op
 • Hans, heb je bericht over Netdirect destijds blijkbaar over het hoofd gezien. Kan het overigens ook nu niet vinden op Hyped!?

  geplaatst op
 • Dank voor de update Boudewijn; inderdaad niet helemaal toevallig in dat geval!

  geplaatst op
 • Nee op Hyped kan ik het bericht ook niet terugvinden. Overigens is Hyped een grappig initiatief dat feiten en fictie nogal eens mengt. En dus volstrakt onbetrouwbaar. Soms zit er echter wel eens een kern van waarheid in.

  geplaatst op
 • Ook Planet kan aan het lijstje 'wij-doen-niet-aan-bronvermelding' worden toegevoegd.

  geplaatst op
 • Kranten WEB is een stuk overzichtelijkere website. Voor alle kranten headlines.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.