Nedstat meets Simcity

12 mei 2005, 08:45

Waar het goed voor is weet ik niet, maar Visitorville biedt een visuele weergave van je website statistieken in de vorm van een Simcity-stad. De screenshots zien er in ieder geval indrukwekkend uit.

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Ziet er inderdaad indrukwekkend uit! En tsja, je moet toch wat om het management websitestatistieken te laten begrijpen. Wellicht dat dit de manier is 😉


  12 mei 2005 om 08:57
  daniel@clickvalue.nl

  Erg grappig…

  Kan me voorstellen dat het goed werkt voor demo en show off doeleinden. Ik heb die mensen meteen om meer materiaal gevraagd voor workshops.

  Voor het echte BI werk is het alleen te geannimeerd. Misschien hebben ze wel functies waarmee ik een gebouw in Excel kan importeren.


  12 mei 2005 om 15:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!