Nedstat houdt niet van weblogs

30 juli 2005, 12:13

Vorig jaar was er al eens een conflict tussen Nedstat en een aantal grote weblogs. Gezien de traffic die deze weblogs genereerden werd men gedwongen over te stappen van het gratis naar het professionele pakket. Ook nu lijkt Nedstat het weer aan de stok te krijgen met weblogs. Fred Zelders mag alvast de gratis Nedstat-teller niet meer gebruiken zoals hij dat altijd heeft gedaan. Het zal wel niets te maken hebben met de recente overname van Nedstat Basic maar je zou er haast wat bij gaan denken.

Ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik destijds ben afgestapt van Nedstat Basic. Het leverde me nauwelijks zinvolle informatie anders dan dat ik het aantal bezoeken kon vergelijken met andere websites.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Coolz0r

  Nedstat? Bestaat dat nu nóg? Je zou denken dat z’n gebruikers gewoon niets anders kennen, of gemakzuchtig zijn. Ik kan me niet herinneren er ooit mee gewerkt te hebben na 2001…


  30 juli 2005 om 20:28
  Hans

  Voordeel van Nedstat is wel dat je diverse pagina’s van een site in 1 account kunt beheren. Bij mijn weten is dat b.v. bij OneStat niet mogelijk.


  31 juli 2005 om 12:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!