Nedstat houdt niet van weblogs

Nedstat houdt niet van weblogs

Vorig jaar was er al eens een conflict tussen Nedstat en een aantal grote weblogs. Gezien de traffic die deze weblogs genereerden werd men gedwongen over te stappen van het gratis naar het professionele pakket. Ook nu lijkt Nedstat het weer aan de stok te krijgen met weblogs. Fred Zelders mag alvast de gratis Nedstat-teller niet meer gebruiken zoals hij dat altijd heeft gedaan. Het zal wel niets te maken hebben met de recente overname van Nedstat Basic maar je zou er haast wat bij gaan denken.

Ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik destijds ben afgestapt van Nedstat Basic. Het leverde me nauwelijks zinvolle informatie anders dan dat ik het aantal bezoeken kon vergelijken met andere websites.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Uitmetdepredstat.

  Dit soort mails sturen ze overigens regelmatig, zie o.a. deze weblog-entry van februari dit jaar. Het zal wel te maken hebben met het beperken van de belasting op de Nedstat-servers: elke keer weer nieuwe servers er bij plaatsen is te duur voor een gratis teller, zeker als ze er toch al van af willen. Dat het echter na de overname gewoon doorgaat, geeft echter aan dat de nieuwe eigenaar Adpepper net als Nedstat maar weinig op heeft met de gratis dienstverlening. Belooft weinig goeds voor de huidige tellergebruikers.

  geplaatst op
 • De NedStat tellers leveren weinig informatie. Er zijn veel betere tellers, kijk maar eens op http://www.tellertest.com/
  Zelf ben ik wel tevreden over CheckStat.nl en ExtremeTracking.com.

  geplaatst op
 • Nedstat? Bestaat dat nu nóg? Je zou denken dat z'n gebruikers gewoon niets anders kennen, of gemakzuchtig zijn. Ik kan me niet herinneren er ooit mee gewerkt te hebben na 2001...

  geplaatst op
 • Voordeel van Nedstat is wel dat je diverse pagina's van een site in 1 account kunt beheren. Bij mijn weten is dat b.v. bij OneStat niet mogelijk.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.