Nederland op zoek naar Playboyfoto’s Mieke de Boer

12 januari 2005, 22:13

Nederland op zoek naar Playboy foto's Mieke de BoerDartster Mieke de Boer liet vorig jaar haar blote billen zien in het tijdschrift Sportweek. Toen was de slogan: ‘Alleen in Sportweek geef ik me bloot’, maar nu blijkt dat ze ook is gevallen voor een ander tijdschrift. Vanaf vandaag staat Mieke de Boer namelijk ook naakt in de Playboy (bron: nu.nl).

Alhoewel de Playboy vandaag pas uitkomt, wordt er al dagen gezocht naar foto’s van Mieke de Boer. Hoe ik dat weet? Dankzij een reactie van Stefan eerder op Marketingfacts, krijgt dit weblog de laatste dagen via Google honderden extra bezoekers (vooral in de avonduren).

Update 19:30

De click-through vanuit de RSS-feeds van vandaag laten zien hoe populair berichtgeving over Mieke de Boer vandaag is. Terwijl top-berichten (voor Marketingfacts) gemiddeld tussen 100 en 200 doorkliks krijgen, zit het bericht over Mieke de Boer op moment van schrijven al op 324 (ruim 50% van alle RSS-lezers).

Doorklik op RSS-feeds (top-berichten van de laatste 30 dagen)

Ook vanuit de zoekmachines is Mieke de Boer de laatste dagen veruit het meest populair op dit weblog. Alleen al op de zoekterm “mieke de boer playboy foto’s” zijn de afgelopen week 193 bezoekers binnengekomen. Hieronder een overzicht van de meest populaire zoektermen van de afgelopen week. Erg saai, maar het geeft wel aan hoeveel mensen op zoek zijn (geweest) naar foto’s van Mieke de Boer. Het aantal verschillende woordcombinaties met Mieke de Boer is inmiddels de 50 gepasseerd waarbij de meest originele is “blote bibs mieke de boer”. Het is maar dat u het weet 🙂

Overzicht meest populaire zoektermen (over afgelopen week)

Update 21:15

Nog steeds op zoek naar foto’s van Mieke? Kijk dan eens op mokkels.nl of jaggle.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

  Stefan

  Pas maar op, straks straft google je nog vanwege strooien met populaire zoektermen in je content 😉

  Een half jaar geleden schreef ik dus:

  “Als je nou een Mieke de Boer of een Fatima Moreira de Melo weet te strikken, heb je een naam in je blad. Alleen weet ik dat mevrouw Fatima graag heel veel centjes daarvoor ontvangt (en dat is er niet) en daarom nooit in de mannenbladen staat.”

  I was damn right, en ze hebben blijkbaar de goedkopere optie genomen.


  13 januari 2005 om 10:26

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!