Must-have: het nieuwe Marketingfacts Jaarboek

10 juni 2016, 08:30

Het niet te missen naslagwerk over marketing

Of marketing nu een groot of klein onderdeel van je werkzaamheden is, het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 is een nuttig naslagwerk. In ruim 450 pagina’s, verdeeld over 13 hoofdstukken en 7 hot topics, beschrijven 28 experts praktijkkennis, theorie en cijfers over alle aspecten van online marketing, zoals social media, advertising, search en analytics. De wereld van marketing- en communicatiemedewerkers wordt er zeker niet eenvoudiger op: bijblijven is daarom cruciaal.

Het Marketingfacts Jaarboek kost 29,95 en is verkrijgbaar via www.marketingfactsjaarboek.nl. Het kan ook via bol.com, managementboek.nl, studystore.nl en als ebook via Google Play en iTunes. Het ebook kost €17,95.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop

Het jaarboek is natuurlijk ook ontzettend leuk om weg te geven. Aan collega’s, maar uiteraard ook aan relaties. Worden ze blij van.

Wil je alvast een kijkje nemen? Dat kan!

Tof hè? Koop dat boek!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!