MTV komt met top-3 favoriete commercials van jongeren

MTV komt met top-3 favoriete commercials van jongeren
, Upstream
@marcoderksen

MTV biedt voortaan wekelijks de top-3 favoriete commercials van jongeren. Elke vrijdag om 16.55 wordt de top drie uitgezonden bij het programma MTV Networks MTV Credits. Het is de bedoeling daarmee creatieven, adverteerders en mediabureaus aan te moedingen om reclames te maken die bij jongeren in de smaak vallen.

Elke commercial wordt gevolgd door een MTV Credits billboard. Daarop komen de namen van de verantwoordelijke personen bij de adverteerder, het reclame- en het mediabureau. De keuze voor de commercials worden gedestilleerd uit een maandelijks onderzoek via ‘Switch On’, het online jongerenpanel van MTV Networks en onderzoeksbureau Qrius. Aan het eind van iedere maand geven 1.000 jongeren daar een rapportcijfer aan van de in die maand uitgezonden commercials. De top-3 best gewaardeerden worden gekozen voor MTV Credits.

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.