MSN test nieuwe (search) homepage

23 december 2004, 09:35

Microsoft is aan het testen met een nieuwe homepage waarin de nieuwe MSN search is ge?ntegreerd. Slechts enkele bezoekers krijgen hem te zien als ze op de homepage van msn komen. Het meest opvallende verchil is (uiteraard) dat de seach bar veel meer nadruk krijgt.

De beta van de MSN search was al langer bereikbaar, maar tot op heden is de nieuwe MSN search nog niet bereikbaar voor gebruikers die zoeken via de homepage. Het lijkt er dus op dat het niet lang meer duurt voordat ze “echt” live gaan.

Oprichter en directeur van zoekmachine marketing bureau Traffic4u. Spreker op verschillende nationale en internationale congressen. Betrokken als partner bij 212 Amsterdam.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Jurjen Koopmans

    Ik vond de oude MSN-portal best wel goed (is niet voor niets een populaire site). Wat betekent meer ruimte voor search voor de andere onderdelen van de portal?

    Ik ben benieuwd naar de resultaten in marktaandeel in search-technologie. Ik hoop dat Google kiest voor de aanval en met een eigen portal komt voor verschillende diensten.


    23 december 2004 om 11:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!