MSN Search officieel live

MSN Search officieel live
,

imageNa maanden van geruchten, gevolgd door maanden ontwikkelwerk (21 maanden om precies te zijn), is het dan eindelijk zo ver: MSN search is officieel live. Eind december was de beta search online, hier heeft Microsoft nog enkele verbeteringen in aangebracht. Zo zijn de newsbot en MSN Music verbeterd en zijn er 40.000 artikelen van Encarta geintergreerd in de zoekresultaten.

Yusuf Mehdi, corporate vice-president van MSN Information Services & Merchant Platform hierover:

“The final version of our MSN search service provides us with an infrastructure that allows us to continually and rapidly deliver innovative new features that give consumers precisely the information they’re looking for, no matter where it’s located.”

Uit: Brand Republic


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ziet er dus niet uit. Ik krijg steeds vaker het idee bij de jongens van MS dat ze last hebben van een hoog me too gehalte.

  Zo gaan ze dus weinig bedreigends zijn.

  geplaatst op
 • Als ik resultaten (waar het tenslotte om gaat, nog afgezien van het feit dat ook ik de lay niet briljant vind) vergelijk tussen MSN en Google, vrees ik dat het zoekalgoritme van MSN een stuk minder scoort dan die van Google. Oude resultaten komen bij MSN eerder bovenaan. Natuurlijk is dat een niet-wetenschappelijk verantwoorde steekproef. Toch, het is één ding om te streven naar een groter marktaandeel op de zoekmachine markt, maar dat gaat niet lukken als je resultaten niet beter zijn.

  Daarbij: 21 maanden?! Wat hebben ze gedaan? Met de hand miljarden pagina's doorzocht? ;)

  geplaatst op
 • ..Google had er 6 jaar voor nodig om 4 miljard pagina's bij elkaar te krijgen...zijn ze in Redmond toch ff sneller ;-)

  geplaatst op
 • Sneller maar niet beter, blijkbaar. ;) We zullen het marktaandeel van Google in de gaten houden. Voordeel van MSN is natuurlijk hun enorme marketingkracht, alhoewel dat met de opkomst van Gmail (en daarbij spreekwoordelijke ondergang van MSN) ook misschien gelijk gaat worden getrokken.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.