Misleid Thomas Cook de consument?

20 maart 2004, 06:16

Misleid Thomas Cook de consument?Al een tijdje volg ik de advertenties van Thomas Cook op de voorpagina van de Volkskrant. Vandaag een 9-daagse strandvakantie naar Mexico voor 225 euro (excl. toeslagen). Alleen op thomascook.nl.

Het zal wel aan mij liggen maar opnieuw kan ik deze aanbieding op de site niet vinden en is het goedkoopste ticket naar Mexico 429 euro. En dit is niet de eerste keer dat ik een aanbieding van Thomas Cook niet kan vinden op de site!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Bernice

  Marco,

  wees niet ongerust: het ligt niet aan jou. Of het ligt aan ons allebei: ben benieuwd welke lange-termijnvisie hieraan ten grondslag ligt……Ik gok: frustreer de webshoppers dusdanig dat ze weer naar de fysieke winkel terugkeren 🙂


  22 maart 2004 om 07:09
  media

  Verbaasd me dat ik er nog niet eerder over heb gehoord. Consumentenbond, Radar, Kassa of Kopspijkers?


  22 maart 2004 om 18:17
  unknown

  jullie moeten niet zo naief zijn, ze showen altijd de prijzen zonder toeslagen!!! dat is niet alleen bij Thomas Cook zo, maar ook bij andere touroperators het geval!!!!


  6 april 2004 om 13:20
  media

  Het gaat niet alleen om de toeslagen. In voorkomende gevallen (niet altijd; soms zijn de aanbiedingen wel degelijk online te vinden) is de aanbieding uit de krant simpelweg niet op de site te vinden.


  6 april 2004 om 13:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!