Misleid Thomas Cook de consument?

Misleid Thomas Cook de consument?

Misleid Thomas Cook de consument?Al een tijdje volg ik de advertenties van Thomas Cook op de voorpagina van de Volkskrant. Vandaag een 9-daagse strandvakantie naar Mexico voor 225 euro (excl. toeslagen). Alleen op thomascook.nl.

Het zal wel aan mij liggen maar opnieuw kan ik deze aanbieding op de site niet vinden en is het goedkoopste ticket naar Mexico 429 euro. En dit is niet de eerste keer dat ik een aanbieding van Thomas Cook niet kan vinden op de site!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Marco,

  wees niet ongerust: het ligt niet aan jou. Of het ligt aan ons allebei: ben benieuwd welke lange-termijnvisie hieraan ten grondslag ligt......Ik gok: frustreer de webshoppers dusdanig dat ze weer naar de fysieke winkel terugkeren :)

  geplaatst op
 • Verbaasd me dat ik er nog niet eerder over heb gehoord. Consumentenbond, Radar, Kassa of Kopspijkers?

  geplaatst op
 • jullie moeten niet zo naief zijn, ze showen altijd de prijzen zonder toeslagen!!! dat is niet alleen bij Thomas Cook zo, maar ook bij andere touroperators het geval!!!!

  geplaatst op
 • Het gaat niet alleen om de toeslagen. In voorkomende gevallen (niet altijd; soms zijn de aanbiedingen wel degelijk online te vinden) is de aanbieding uit de krant simpelweg niet op de site te vinden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.