Microsoft’s Start.com van start

4 september 2005, 16:23

In maart ging Microsoft voorzichtig van start met Start.com, een webbased RSS-aggregator. Toen vooral nog een voorzichtige reactie op het succes van My Yahoo.

In de afgelopen maanden heeft het team van Start.com niet stilgezeten, op hun eigen weblog Start.com News (supported bij MSN Spaces natuurlijk) hielden ze ons op de hoogte van al hun stappen en kon er natuurlijk ook gereageerd worden. Maar na de plotselinge versnelling van de andere concurrent Google (die startte eind juli door met Google personal) moest Microsoft met een reactie komen.

Afgelopen week was het dan eindelijk zover: www.start.com released, na start.com/1, start.com/2 en start.com/3 nu dan eindelijk gewoon start.com. Al is er nog steeds sprake is van een preview, maar we zijn bij dit soort vernieuwingen inmiddels niet anders gewend.

Start.com

Ook bij Technorati zitten ze trouwens niet stil. Daar hebben ze, zoals gisteren al even werd aangestipt, Blog Finder ge?ntroduceerd, een tool waarmee je blogs kunt vinden die over bepaalde thema’s schrijven. Zoeken op marketing levert maar liefst 570 blogs op…

Internet, intranet, online media, online marketing en new business. Dat zijn onderwerpen die me boeien en waar ik me als webwatcher, publicist, gastspreker en consultant mee bezig houd. Vanaf begin 2004 deel ik mijn kennis en ervaringen via Frankwatching, een van de bekendste businessblogs van Nederland. Op die plek en daarnaast ook op Eventblogs.nl doe ik eveneens regelmatig verslag van events.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!