• Mobile
    wordt gesponsord door

Microsoft komt met eigen ‘iPod’

Microsoft komt met eigen ‘iPod’

In een poging het succes van de iPod te overtreffen, komt Microsoft met een draagbare muziekspeler die 80 procent goedkoper is dan Apple’s populaire muziekspeler.

Sony introduceert eind juni in Japan een draagbaar multimedia-apparaatje voor foto, video en mp3. De muziekspeler van Microsoft zou qua ‘look en feel’ net zo goed zijn als de iPod, maar is met een prijs rond de 50 dollar (40 euro) wel veel goedkoper. De iPod kost in de VS tussen de 249 en 499 dollar. De Denver Post baseert zich op uitspraken van Yusuf Mehdi van Microsoft’s MSN, tijdens de Internet Conferentie in Las Vegas.

Bron:
HCCnet - 404 Magazine


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Enkele dagen geleden doken berichten op dat Microsoft een op de iPod gelijkende mp3-speler zou gaan uitbrengen. Microsoft topman Yusuf Medhi zou zelfs een prijs van 50 dollar in het vooruitzicht hebben gesteld. Zoals het vaker gaat met zaken die te goed klinken om waar te zijn, klopt het verhaal niet.

    Lees verder:
    http://www.zdnet.nl/news.cfm?id=36788

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.