Microsoft helpt u met uw eenzaamheid?

Microsoft helpt u met uw eenzaamheid?

Via een lezer van Marketingfacts kreeg ik wel een heel bijzondere uitnodiging van Microsoft om deel te nemen aan een online onderzoek. Vraag me alleen af of het nu zo handig was om dit onderzoek te laten uitvoeren door een Engels bureau dat de tekst waarschijnlijk heeft laten vertalen door Babel Fish.

Van: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
Verzonden: woensdag 27 april 2005 21:35
Aan: ###
Onderwerp: Microsoft Technische Steun Overzicht

Beste ###,

Microsoft leid een studie over technische steun en interesseert zich in uw mening. Als een gewaardeerde klant van Microsoft, bent u geselecteerd om dit overzicht te ontvangen. Het overzicht zal ons helpen om u met een betere kwaliteit dienst te verzorgen.

Om deel te nemen, druk op de linkse toets

Over deze studie

Microsoft heeft Intrepid Consultants, een onafhankelijk onderzoekscentrum, opgedragen om deze studie namens Microsoft te leiden. Voor informatie over relaties tussen Intrepid Consultants en Microsoft, contacteer alstublieft: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Dit overzicht zou enkel rond 25 minuten duren om te vervolledigen. Als dank voor het vervolledigen van het eerste deel van dit overzicht, zult u binnen 28 dagen $20 in de post ontvangen aan het einde van dit overzicht.

Als u het gehele overzicht vervolledigd, wordt u ingeschreven bij onze vrije prijs trekking voor bonnen van Expedia.com, met de waarde van $2,000.

Heeft u hulp nodig met deze studie?

Leid alstublieft vragen over het vervolledigen van deze studie naar: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Hoe Microsoft u met uw eenzaamheid helpt

Microsoft zetten zich in met het beschermen van uw eenzaamheid. Klik alstublieft op de volgende verbinding om de Technische Steun eenzaamheid verklaring te herzien. Eenzaamheid Verlaring. 

Stop met het sturen van dit soort overzicht

Indien u verkiest om e-mail uitnodigingen, over de deelneming van marktonderzoek voor Intrepid Consultants, namens Microsoft, niet te ontvangen stuur alstublieft een e-mail naar: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) met het woord, “verwijder” in het onderwerp vakje. We zullen onmiddellijk uw voorkeuren bijwerken maar u zult invitaties ontvangen die uitverstuurt waren tijdens die periode.

Sponsor

Dit overzicht werd door de Microsoft SMS&P team gesponsord.

Contacteer Microsoft

Contacteer ons

Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052 USA


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Eenzaamheid Verlaring? Hilarisch!

    geplaatst op
  • Nnnnngggggggghhhh !! ; ^DDDD

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.