Microsoft feliciteert Apple!

12 april 2006, 10:40

Microsoft feliciteert Apple. En wij maar denken dat het concurrenten zijn;-)

Via: Adweek

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Jorden Lentze

  Microsoft heeft al jaren een 20% belang in Apple. Het was dus ook niet verbazingwekkend dat je nu ook Windows kunt draaien op een Apple. Vreemder vond ik dat Apple met Intel in zee ging.

  Op de vraag waarom iemand een Apple neemt met Windows (bootcamp) terwijl deze vaak duurder zijn, kreeg ik het antwoord dat ik dus klaarblijkelijk geen echte nerd ben.

  Voordeel is nu wel dat vrouwen nu eerder een Apple kopen. Die houden toch van mooi design en mooie kleurtjes….. ; )


  12 april 2006 om 11:39
  Tinus

  Wit?


  12 april 2006 om 12:58

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!