MegaJobs mikt op marktleiderschap eind 2005

MegaJobs mikt op marktleiderschap eind 2005

MegaJobs wil eind 2005 marktleider zijn onder de Nederlandse banensites, aldus directeur Eric Bremer tegen Dow Jones Nieuwsdienst. Bremer wil eind volgend jaar 25 procent tot 30 procent van de openstaande vacatures in Nederland en Europa op de site MegaJobs.nl kunnen vermelden. Dit komt neer op circa 50.000 Nederlandse vacatures en 200.000 tot 300.000 Europese vacatures. Momenteel maakt de site melding van bijna 20.000 vacatures in Nederland en 64.500 vacatures in Europa (bron: Trouw).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ben benieuwd. Het was komisch om in de Adformatie van een paar weken geleden, te lezen dat 4 sites er van overtuigd zijn dat ze als grootste uit de bus zullen komen in 2005. Alleen JobNews likte zijn wonden alvast met een dapper "we richten ons op kwaliteit, niet op kwantiteit".

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.