Meesmulllen met de merkvideo van 135 jaar Albert Heijn

Tja, wat doe je als je 135e verjaardag als merk precies valt op de vrijdag in het Hemelvaartsweekend van 2022? Als je Albert Heijn bent dan stuur je alsnog een persbericht.

27 mei 2022, 10:07 2230 x gelezen

Met in dat persbericht een link naar een hele mooie merkvideo die je in 135 seconden meeneemt door de geschiedenis van dat toch wel heel iconische Nederlandse supermarktmerk. Er is veel gebeurd sinds de 21-jarige Albert Heijn in 1887 de kleine kruidenierswinkel van zijn vader overnam.

“In 135 jaar heeft Albert Heijn veel zien veranderen en beweegt tot op de dag van vandaag nog steeds mee met de maatschappij,” Nou inderdaad, genoeg veranderingen ja…. Spaaracties voor koelkasten, radio’s, naaimachines en verrekijkers, de introductie van de Bonuskaart. Wat te denken van de AH XL? En de ToGo?

Veel teveel om op te noemen en weet je wat: ga maar gewoon even kijken. Twee minuten van je kostbare tijd welbesteed, dachten wij:

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!