[adv] Master in Marketingmanagement worden? Start nu bij NCOI!

13 januari 2014, 10:30

Ambitieuze marketingprofessionals kiezen vaak voor een van de populairste Masteropleidingen van Nederland, namelijk de Master in Marketingmanagement. Een logische keus, want deze opleiding heeft een breed profiel en veel carrièremogelijkheden.

Praktijk centraal

De opleidingen en trainingen van NCOI Opleidingsgroep onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak, zo ook de Master in Marketingmanagement. Tijdens de interactieve bijeenkomsten onder leiding van ervaren docenten staat de praktijk centraal. Er wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en uw praktijk, zodat u uw kennis direct kunt toepassen in uw werk.

Flexibel studeren

De Master in Marketingmanagement wordt verzorgd door heel Nederland en is te volgen in vier studievarianten. Klassikaal studeren kan in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie te volgen. Op deze manier biedt NCOI u optimale flexibiliteit en zijn de opleiding goed te combineren met een drukke baan.

Start in februari

De Master in Marketingmanagement start meerdere keren per jaar en u kunt nog in februari starten! Schrijf u in via onze website of vraag de studiegids aan voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

3 Reacties

  DannyOosterveer

  kjhkjlkjhkjhkj


  12 december 2013 om 08:41
  DannyOosterveer

  Eens testen of jij de reactie krijgt gemaild


  12 december 2013 om 08:51
  DannyOosterveer

  En voor de zekerheid nog maar een test


  12 december 2013 om 08:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!