Marketingfacts Specials: Een mooie plek om te adverteren.

21 januari 2016, 13:43

Deze maand zijn we vanuit Marketingfacts gestart met Specials, waarin we maandelijks een specifiek onderwerp meer nadruk geven, verder uitwerken, toelichten en analyseren. In januari richten we ons op marketing automation, en dat ziet er zo uit. In februari focussen we op Online Video en in maart nemen we de Toekomst van Transacties onder de loupe.

Marketingfacts Specials

Elke maand schijnen wij met onze bloggers ons licht over een nieuw onderwerp. In 8 tot 12 artikelen worden de verschillende aspecten onder de loep genomen. Dat kan zijn in interviews, casebeschrijvingen, how-to’s, infographics, etcetera. Deze artikelen verschijnen op de website en de beste worden gebundeld in een pdf/e-book die gratis beschikbaar wordt gesteld voor lezers.

Hoe ziet zo’n Special er uit? Dat zie je hier

Een mooie kans om je merk aan een thema te verbinden!

Als adverteerder is het mogelijk aan te haken op deze Specials, zowel op de website als in de pdf/e-book. Mogelijkheden daarbij zijn o.a. advertorials, 1/4-, 1/2- en 1/1-pagina-advertenties in de pdf/e-book, een gesponsord interview of sponsoring van de Special, waarbij je de Special visueel claimt.

Meer weten? Download dan nu de speciale leaflet of neem contact op met een van onze collega’s.

Download de leaflet

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!