Marketingfacts en Storm Academy lanceren Marketingfacts Updates

Bijblijven om vooruit te komen

Marketingfacts en Storm Academy lanceren Marketingfacts Updates

Marketingfacts en Storm Academy lanceren vandaag een nieuw concept: Marketingfacts Updates. In een cyclus van 14 dagdelen worden de deelnemers in de periode oktober 2012 t/m mei 2013 op de hoogte gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van digitale media. Het programma is bedoeld voor professionals met minimaal 3 jaar ervaring in (online) marketing en communicatie en die zich verder willen verdiepen en ontplooien. Dat alles onder het motto: bijblijven om vooruit te komen.

Gat tussen opleidingen en cursussen

Marco Derksen van Marketingfacts : "Wij zien een duidelijke behoefte bij veel marketeers in de markt, nl. de behoefte aan structurele en hoogwaardige opwaardering van kennis. Er ligt momenteel een groot gat tussen opleidingen, die basiskennis bijbrengen, en congressen, die informeren over recente ontwikkelingen. Dat gat gaan we, samen met Storm Academy, invullen met de Marketingfacts Updates."

Sander Prinsen, directeur/oprichter van Storm Academy, vult aan: "Met dit format bieden wij een unieke kans voor marketeers en communicatieprofessionals om zich in de volle breedte van het digitale marketinglandschap door te ontwikkelen. De Updates vormen op die manier een erg mooie aanvulling op ons bestaande aanbod van trainingen."

De deelnemers doorlopen gedurende de 14 sessies alle aspecten van digitale marketing, waaronder online advertising, e-commerce, affiliate marketing, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, etc. De sessies worden ingevuld door experts met een bewezen staat van dienst en het vermogen hun kennis en bezieling over te brengen op anderen.

Programma

Het programma, dat in het eerste jaar een introductietarief heeft van €1.395 (excl. BTW), kent een maximum aantal van 250 deelnemers en is van post-HBO-niveau. Naast de offline sessies zal een online platform worden ingezet voor het stimuleren van de interactie tussen de deelnemers onderling en met de experts. 

De definitieve invulling van het programma, incl. data en namen van experts, wordt in de komende weken bekendgemaakt. Meer informatie is beschikbaar en inschrijven is mogelijk op www.marketingfactsupdates.nl!

Credits afbeelding: OAndrews (CC)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.