Marketing X-mas

13 december 2004, 05:15

imageMenig marketeer in Engeland zal komende dagen de Office Party Planner van de Trade Union Congres onder ogen krijgen.

Kijkend naar de checklist, moet ik bekennen dat ik blijkbaar de afgelopen jaren de verkeerde feestjes heb bezocht: “Resist the temptation to photocopy parts of your anatomy. If the copier breaks, you’ll be spending Christmas with glass in some painful places.” Blijkbaar brengt de commercial van Double A Paper mensen nog steeds op ideeen.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!