Marketing3

7 november 2005, 06:44

Thomas van de Weerd van Radio 538 en JuizeFM komt dit jaar met een primeur op Marketing3Nog minder dan 4 weken en dan gaat Marketing3 van start. 3 dagen lang entertainment, innovatie en met name crossmedia. Inmiddels begint het programma steeds meer vorm te krijgen en staan topsprekers van Walt Disney, ZIP Television, Advance, Sanoma, Wessanen en Versatel op de agenda.

Ook dit jaar is er weer een primeur. Was het vorig jaar de geboorte van het virtuele kindje Eccky, dit jaar is er een ‘gesprek’ tussen Thomas van de Weerd van Radio 538 en JuizeFM en Ruud de Wild. Thomas kan momenteel nog weinig vrijgeven over dit gesprek. Behalve dat het gesprek op een wel z??r bijzondere manier zal plaatsvinden en dat er volop ruimte is voor interactie met het publiek.

Het actuele programma-overzicht is te vinden op Marketing3. Mocht je nog ideeen hebben voor het programma, meldt dit dan in de reacties op de eventblog!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  henk

  Eccky was wel een beetje te vroeg geboren dan…


  7 november 2005 om 07:21
  Kirian

  Of te wel, we waren er vroeg bij (met Marketing3) (-;


  7 november 2005 om 10:11

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!