Marketing3

Marketing3

Thomas van de Weerd van Radio 538 en JuizeFM komt dit jaar met een primeur op Marketing3Nog minder dan 4 weken en dan gaat Marketing3 van start. 3 dagen lang entertainment, innovatie en met name crossmedia. Inmiddels begint het programma steeds meer vorm te krijgen en staan topsprekers van Walt Disney, ZIP Television, Advance, Sanoma, Wessanen en Versatel op de agenda.

Ook dit jaar is er weer een primeur. Was het vorig jaar de geboorte van het virtuele kindje Eccky, dit jaar is er een ‘gesprek’ tussen Thomas van de Weerd van Radio 538 en JuizeFM en Ruud de Wild. Thomas kan momenteel nog weinig vrijgeven over dit gesprek. Behalve dat het gesprek op een wel z??r bijzondere manier zal plaatsvinden en dat er volop ruimte is voor interactie met het publiek.

Het actuele programma-overzicht is te vinden op Marketing3. Mocht je nog ideeen hebben voor het programma, meldt dit dan in de reacties op de eventblog!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Eccky was wel een beetje te vroeg geboren dan...

    geplaatst op
  • Of te wel, we waren er vroeg bij (met Marketing3) (-;

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.