Marketing3

Marketing3

Dit jaar ligt de nadruk bij Marketing3, één van de belangrijkste seminars op het gebied van interactieve marketing, op merk-profilering en het herkennen en bereiken van klanten. Thema’s die steeds belangrijker worden in een wereld waarin de consument snel verandert en waarin de marketeer een angst lijkt te ontwikkelen voor het niet meer kunnen bereiken van de consument.

Dit jaar uiteraard ook aandacht voor weblogs. Eduard de Wilde zal op 1 december een presentatie houden over weblogs als marketingtool. Ondergetekende zal op 2 december de adverteerder(s) proberen te overtuigen van de kracht van weblogs. Wordt een lastig verhaal na B&W en Netwerk :-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik vraag me af wat de kijkcijfers en waardering zijn van de genoemde programma's...ik vermoed namelijk dat door het megafoon effect van de blogosphere de specifieke uitzendingen over weblogs veel meer zijn bekeken, maar lager gewaardeerd dan de gemiddelde B&W en Netwerk uitzending...
    Wat betreft Marketing3, lijkt me goed als er wat Businessbloggers aanwezig zijn om via WiFi live te loggen over het seminar. Kun je meteen de kracht laten zien. Of de organisatie moet iets geregeld hebben voor webloggers? ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.