Maak je eigen wetten

Maak je eigen wetten

Op eDay was een van de onderwerpen Customer-made, waarin ingegaan werd op de rol die consumenten kunnen spelen bij het maken van nieuws en commercials - voor interessante voorbeelden zie de post van Erik. In New York willen ze nog een stap verder gaan. Democratische politicus Jimmy Meng sponsort een contest waarbij je als burger wetsvoorstellen mag doen.

Het is (nog) geen online concept - je moet voor 1 november een brief sturen naar de heer Meng, 39-07 Prince St., Suite 3C, Flushing, N.Y. 11354. Het mag gewoon in het Nederlands, maar je moet wel in Flushing wonen om mee te mogen doen. Misschien ook een leuk idee voor de notitie die Pechtold voorbereid over democratische vernieuwing?
(via MetaFilter)


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Jimmy wie? Er zijn dit jaar verkiezingen voor burgemeester van New York, erg boeiend allemaal maar van raadslid Jimmy Meng uit de wijk Vlissingen (stadsdeel Queens) had ik nog nooit gehoord. Laat staan van zijn wedstrijd, ik zal eens wat leuks verzinnen. Wel heb ik gehoord dat Democratisch kandidaat voor burgemeester Fernando Ferrer aan 420 heeft gedaan en geen IPod bezit (:o). Burgemeester Bloomberg kan je altijd bellen op kantoor of prive; zijn telefoonnummer staat gewoon in het telefoonboek.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.