Je bekijkt een artikel van Sitecore
partner

Maak kennis met het nieuwe powerduo: content en commerce #adv

7 november 2016, 09:30

Bedenk het volgende: 80 procent van de bedrijven met direct klantcontact weet niet meer van hun klanten dan de demografische gegevens, volgens een onderzoek van VentureBeat naar klantgegevens. En minder dan 15 procent van de door ons onderzochte merken zijn digitaal volwassen genoeg om een gepersonaliseerde ervaring in context te bieden.

Al te vaak zijn de inspanningen voor merkenmarketing gescheiden van commercesystemen en hun data. Marketeers benaderen dus regelmatig prospects met producten waarvoor geen interesse bestaat, of nog erger: die ze al gekocht hebben.

Begin met het versterken van je contextuele commerce door ons eBook te downloaden. Vandaag nog!

Download de whitepaper

Download ons eBook “The new power couple: Content and commerce take center stage” en ontdek:

  • Waarom het de hoogste tijd is je contentsysteem bedrijfsintern te integreren met commerce
  • Hoe het hieruit voortkomende platform je een centraal bewaarpunt van klantgegevens oplevert
  • Hoeveel meer betrokken je klanten zich zullen voelen (en kopen) wanneer je content en commerce met elkaar hebt geïntegreerd

Begin met het versterken van je contextuele commerce door ons eBook te downloaden. Vandaag nog!

Download de whitepaper

Sitecore is een softwarebedrijf dat zich wereldwijd toelegt op de ontwikkeling van producten die actuele web-problemen oplossen en aantoonbare resultaten leveren. Sitecore’s Customer Experience Management platform combineert effectieve web content management met customer intelligence, biedt een eenduidig beeld van een klant. Het platform stuurt betekenisvolle interacties aan, vergroot conversies en bindt klanten voor het leven.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!