Livestream: Open de kassa, geld verdienen met content!

Livestream: Open de kassa, geld verdienen met content!

Vanmiddag om 14.30 uur start het congres ‘Open de Kassa’. In Pakhuis De Zwijger (Amsterdam) worden grote traditionele mediaspelers als Henk Scheenstra (COO van Sanoma), Laurens Verhagen (hoofdredacteur Volkskrant.nl) en Josja Zijlstra (uitgevers segmenten Telegraaf Media Groep) aan de tand gevoeld door Marianne Zwagerman (Red de Journalistiek-initiatiefnemer) over de vraag waarom uitgevers niet beter hun best doen om consumenten te verleiden tot het kopen van digitale content. Aan het woord komen o.a. Oscar Diele, CMO van Spil Games, over hun omslag naar een e-commerce model en Mathieu Volkers van PayPro over de marketing van e-books en online cursussen en Jan Jaap Heij van De Nieuwe Pers over de introductie van online abonnementen op berichten van journalisten. Ben je er niet bij? Don't worry, want hier vind je de livestream!


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Is de stream ook ergens terug te kijken?

  geplaatst op
 • Livestream werkt niet, probeer het al een halfuur op meerdere browsers en meerdere pc's. Overbelast?
  Heb nu dezelfde vraag als Jasper. Kan ik deze stream eventueel ergens terug kijken?

  geplaatst op
 • @Steffan: dat de livestream niet werkt zal te maken hebben met het feit dat het event gisteren plaatsvond... :)

  Ik zal navragen of er een on-demandversie van de videoregistratie komt!

  geplaatst op
 • @Jasper en Steffan: er komt idd een 'terugkijk-versie', die is waarschijnlijk morgen beschikbaar. Ik zal 'm dan even met jullie delen en als het mogelijk is hierboven embedden!

  geplaatst op
 • @bram meen je dat? God ik moet misschien maar eens leren lezen dan. Achja niemand ontkomt aan een stomme actie op z'n tijd he?
  Ik hoor graag van je Bram.

  geplaatst op
 • @Jasper, Steffan: het videoverslag van dit event is zojuist live gegaan, zie http://www.marketingfacts.nl/berichten/videoverslag-open-de-kassa-geld-verdienen-met-content1/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.