• Mobile
    wordt gesponsord door

Leukste op SXSW tradeshow: Skin App, HD video google earth, retro keyboard, cloud video editing

SXSW is de plaats om leuke startup te vinden

Leukste op SXSW tradeshow: Skin App, HD video google earth, retro keyboard, cloud video editing

SXSW is bekent om de 1000 sessies met discussies over de grote lijnen rondom nieuwe media &more. Maar het zijn ook honderden startups die zichzelf daar presenteerden, hierbij 6 leuke. Allereerst Beauticam een social network rondom SKIN TYPE, ontmoet de mensen (vrouwen) met dezelfde huid problemen. Dan urthecast die een super HD camera op het ISS(International space station) zetten, live HD video gaan streamen en waar je video beelden kan zien van elke m2 op deze aarde van max 5 dagen oud, iets anders dan de oude plaatjes van google earth. Retro was er ook, het IBM XT keybord is weer te koop (als je weet wat dit betekent ben je al echt oud!). Hibe belooft een social netwerk te zijn waar je verschillende persoonlijkheden kunt hebben voor verschillende groepen (dus getrouwd in 1 personality en ...). Qubeey is een PC App waarmee je alle social media communicatie kunt doen inclusief video hangouts gelanceerd met veel brands die gezellig met celebrites je desktop binnenkomen en met wevideo kun je samen in de cloud je video's editen met toegang tot al je video sources. Een korte tour van de beursvloer

 

Met Beauticam krijgt je gratis een 30X lens die je op je iPhone kunt clippen (nog geen android, ik heb nog 1 extra als je het graag wil proberen), je neem een haarscherpe foto van je huid & het wordt geanalyseerd op de server, ze vergelijken de resultaten met hun netwerk en je krijgt een lijstje met lotgenoten. Lekker samen de make up solutions bespreken, populair in Japan en willen nu de wereld veroveren. Een mooie kans voor een nederlandse distributeur van makeup producten. De App kun je gratis downloaden.
 

 Dashbord van beatecam.com

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.