Lees je jezelf helemaal bij deze zomer met het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018!

18 juli 2017, 08:30

De zomer. Lekker weer (hopen we tenminste). Biertje (of een wijntje). En een goed boek natuurlijk. De weergoden en je lokale supermarkt regelen die eerste twee. Dat boek hebben wij voor je. En wat voor een. Terwijl jij lekker met je tenen in het zand zit, lees je jezelf met het Marketingfacts Jaarboek helemaal up to date over de stand van marketing anno nu, alle relevante statistieken en cijfers, inspirerende voorbeelden en best practices. Dus doe jezelf en je collega’s een plezier en neem dat Jaarboek mee de tuin in, naar het strand en stop het in je koffer voor je vakantie.

Dat wil ik!

In 11 hoofdstukken en 5 hot topics verkennen we alle actuele onderwerpen van online marketing anno 2017. Dit jaar besteden we extra aandacht aan de moderne marketingorganisatie en de inzet van analytics. Natuurlijk behandelen we ook alle relevante kanalen en trends. Lees hier meer over de inhoud van het nieuwe Jaarboek.

Ik wil ook een Jaarboek!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!