Kwaliteit speelt grotere rol bij nieuwe Thuiswinkel Awards

Kwaliteit speelt grotere rol bij nieuwe Thuiswinkel Awards

Dit jaar wordt voor de zesde keer de Thuiswinkel Award uitgereikt. In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen webwinkels dit jaar door consumentenstemmen worden genomineerd. Onafhankelijk consumentenonderzoek naar het ‘waarom’ van hun stem bepaalt uiteindelijk wie de beste webwinkels van Nederland zijn.

Tot 12 januari kunnen webwinkels zich aanmelden via het aanmeldingsformulier en hun categorieen naar keuze aangeven. Alle geregistreerde webwinkels mogen de ‘Ik doe mee, stem op mij’ banner vanaf 15 januari tot 1 maart 2007 voeren. Gedurende deze periode kan iedereen stemmen op zijn favoriete webwinkel waarbij wordt gevraagd om aan te geven waarom je op deze webwinkel hebt gestemd. Het minimaal te behalen aantal stemmen (1000) dat nodig is voor het kunnen uitvoeren van het consumentenonderzoek bepaalt per webwinkel, per subcategorie wie er op 1 maart 2007 worden genomineerd. In maart vind er vervolgens het vervolgonderzoek plaats om de rapportcijfers per site te bepalen. Deze rapportcijfers bepalen de uiteindelijke winnaars.

Kwaliteit wordt dus veel bepalender dan kwantiteit met gevolg dat kleinere partijen nu een reële(re) kans maken t.o.v. de grote partijen (zoals Postbank, Wehkamp en Bol.com) die de afgelopen jaren de award wonnen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Uit meer dan 350 webwinkels zijn 90 webwinkels genomineerd in 14 subcategorieën en 5 hoofdcategorieën. 177.000 Consumenten hebben tussen 15 januari tot 1 maart hun stem uitgebracht op hún favoriete webwinkel via http://www.thuiswinkelawards.nl.

    De verkiezing van de Thuiswinkel Awards ‘Beste Webwinkel van Nederland 2007’ komt hiermee in de derde en laatste fase terecht. Vanaf 1 maart kunnen consumenten hun favoriete webwinkel gaan beoordelen met rapportcijfers, op basis van in het vooronderzoek bepaalde criteria. Op 29 maart a.s. worden de Awards uitgereikt aan de webwinkels met de hoogste rapportcijfers.

    Bron: Persbericht

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.