• Mobile
    wordt gesponsord door

KPN’s nieuw commercieel domein

KPN’s nieuw commercieel domein

Adverteerders met televisieambities kunnen zich melden bij KPN-TV directeur Ludolf Rasterhoff. Zo veel werd vorige week wel duidelijk tijdens het door Media Plaza georganiseerde IPTV congres. Naast de standaard BtC diensten wil KPN zich ook onderscheiden door het genereren van klantgegevens voor adverteerders en het IP specifiek aanleveren van commerciële boodschappen. 

Verder heeft KPN plannen om de inmiddels in het Verenigd Koninkrijk op een lager pitje gestelde ‘red button approach’ te introduceren. Een soort instant bestelknop op de afstandsbediening. Een in de UK weinig gebruikte dienst zonder echte meerwaarde. De KPN zou in dat kader samen met TPG een eigen logistiek model voor goederen en betaaltransacties overwegen.

Wanneer de KPN aanvangt met IPTV dienstverlening is nog niet helemaal zeker maar het tweede kwartaal van dit jaar staat nog steeds op de agenda.  De KPN biedt adverteerders dan nieuwe mogelijkheden. “De 30 seconden reclame is geen noodzakelijkheid meer, adverteerders kunnen als ze dat willen ook eigen programma’s ontwikkelen. KPN zal ook een tv portal inrichten met zoekmogelijkheden. Daar zou men gerichte advertenties kunnen tonen, zoals bij Google gebeurt” aldus Rasterhoff. Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik ben benieuwd hoeveel mensen er, net zoals ik, uit nieuwsgierigheid toch op de rode knop geklikt hebben. Dat oer-instinct kan ik in ieder geval niet tegen houden.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.