• Mobile
  wordt gesponsord door

KPN start winkelformule voor jongeren

KPN start winkelformule voor jongeren
, ING Groep
@evr

In Den Haag is gisteren de eerste ‘kpn576’ geopend, een KPN-winkel geheel richt op de behoeftes en voorkeuren van jonge mensen op vlak van communicatie. De ‘kpn576’ winkels laten de nieuwste ontwikkelingen rondom bellen, internetten, tv-kijken en gamen zien in een aantrekkelijke en eigentijdse omgeving.

De ‘kpn576’ winkels richten zich op jongeren tussen 18 en 24, zowel vrouwen als mannen. Zij hebben doorgaans een hoog ‘shopgedrag’, zijn relatief merkgevoelig en zijn ge?nteresseerd in nieuwe trends. De ‘kpn576’ filialen worden derhalve gesitueerd op ‘A1’ locaties in de drukste winkelstraten, in de directe omgeving van andere outlets en merken die volop in de belangstelling staan van de doelgroep, aldus KPN.

Een tweede winkel wordt februari in Amsterdam geopend en ook in de andere grotere steden zulen die jaar kpn576-winkels worden geopend.

Wie zich na het lezen van dit bericht afvraagt waar slaan de cijfers 576 op, die behoort wellicht niet tot de doelgroep; De naam ‘kpn576’ is namelijk afgeleid van het toetsenbordje van een mobiele telefoon waar de letters ‘kpn’ overeenkomen met de cijfers ‘576’.

Heeft iemand overigens online foto’s gezien van de ‘kpn576’? Ik ben wel benieuwd naar de inrichting/uitstraling.

bron: persbericht KPN


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ben ik de enige die meteen http://kpn576.nl intikt en een 404 error voor zijn kiezen krijgt? De doelgroep heeft toch zeker een sterke (al dan niet de sterkste) internet penetratie lijkt mij?

  geplaatst op
 • Ik had vanmorgen ook al even gezocht Luc en verbaasde me dat de relevante domeinnamen niet aktief waren. Vreemd...

  geplaatst op
 • Vanmorgen is direct de domeinnaam KPN567.nl gekaapt.
  Was ik toch net te laat...

  geplaatst op
 • Gekaapt? Geclaimd door KPN bedoel je neem ik aan o.b.v. SIDN

  geplaatst op
 • @Luc... Correctie: ik zie nu dat je 567 schreef en niet 576.

  Ik wens de kaper veel succes, misschien goed als hij dit nog even leest ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.