Kom naar de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel 2013!

Kom naar de Online Tuesday Nieuwjaarsborrel 2013!

Stel nou, hè, stel: de wereld vergaat niet de 21ste. Misschien moeilijk voor te stellen, maar bear with us. Dat het dus gewoon 22 december wordt. En 1 januari. Dan is dat toch reden genoeg voor een knalfuif? Precies, dachten wij ook. En daarom houdt Online Tuesday - ijs, weder en Maya's dienende - op 8 januari 2013 gewoon keihard z'n nieuwjaarsborrel. Kom je ook?

Traditioneel gezien trapt Online Tuesday het nieuwe jaar af met de grootste nieuwjaarsborrel van de online industrie. Komend jaar is het niet anders en you're invited!

Kom met ons en nog zo'n 1.800 collega-online professonials op 8 januari a.s. terugkijken op 2012 en (vooral) proosten op 2013. En laat wel even weten dat je komt, want anders kom je er niet in...

Tot de 8ste. En tot die tijd: maak er mooie dagen van!

  • Wanneer: dinsdag 8 januari 2013
  • Waar: Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam
  • Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat (let op: als je er vóór 21.00 uur bent, is je eerste drankje on us!)
  • Parkeren: Oosterpark, ’s Gravesandeplein 120
  • Dresscode: online casual
  • Inschrijven: www.nieuwjaarsborrel2013.nl

De nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door DQ&A, Energize, Traffic4u, Marketingfacts en NEWPEOPLE (allen founding partners van Online Tuesday) & IAB en wordt mede mogelijk gemaakt door ad.factor.De Online Tuesday Nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door Online Tuesday (een initiatief van Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group) en IAB. De borrel wordt mede mogelijk gemaakt door ad.factor.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.