Kingston introduceert GigaBank online loyalty programma voor resellers

13 november 2003, 13:47

Tot eind van dit jaar kunnen resellers van Kingston Technology deelnemen aan GigaBank, een online loyalty programma voor resellers van Kingston geheugenmodules voor servers en werkstations. Resellers sparen hiermee punten voor elke aankoop van 1 Gigabyte of meer aan geheugenmodules voor servers of werkstations.

De punten kunnen ingewisseld worden voor waardebonnen, of als financiering gebruikt worden voor bepaalde marketingacties. Daarnaast biedt Kingston in het GigaBank-programma bepaalde geheugenmodules tegen sterk gereduceerde prijzen aan. De prijzen zijn bij de distributeurs op te vragen.

Op de website kingstongigabank.com kunnen deelnemers zich voor het loyalty programma registreren. Ook kunnen zij overzichten van producten raadplegen, hun spaarsaldo inzien en interactive spelletjes spelen waarmee extra prijzen zijn te winnen. Deelname is mogelijk voor iedereen die participeert in het Kingston Partner Programma.

Het GigaBank-programma loopt behalve in Nederland in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Itali?, Belgi?, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Ierland en Polen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!