Kijk live mee met Content Club 07: De kracht van videocontent (vanaf 19.30u)

29 januari 2015, 16:00

De eerste editie van Content Club Nederland in 2015 komt vanavond vanuit Arnhem. Het thema van deze editie: de kracht van videocontent. Omdat deze contentvorm tegenwoordig niet voor niets een vast onderdeel in de contentmarketingmix is bij een toenemend aantal bedrijven.

Livestream

Het programma begint rond 19.30 uur. Als je vragen wilt stellen, kun je het beste doen via de livestream op Livestreams.nu (klik op “Stel een vraag”).

Programma

Tijdens deze editie duikt Content Club dus in de wereld van videocontent aan de hand van twee mooie merkcases, een B2B- én een B2C-verhaal, en expertpresentatie.

  Content Club

  Content Club is een open kennis- en discussieplatform over de kracht van content (marketing). Voor en door marketing- en communicatieprofessionals. Discussiëren kan op de kwartaalbijeenkomsten en via onze LinkedIn Groep Content Marketing NL (1000+ leden).

  Content Club Nederland is een initiatief van Cor Hospes en Mark de Lange (Beklijf). Hoofd- en locatiesponsor Regardz maakt het mogelijk dat de clubavonden plaatsvinden in het hele land. Vaste sponsoren die de Content Club mogelijk maken zijn Crystal Park New Media, BytheGrape.nl, Mobi-Q en Feeder BV. Marketingfacts is mediapartner!

  Bram Koster
  Senior consultant bij Evolve

  Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

  Categorie

  Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!