Kieskeurig.nl start online-winkelbeoordeling

Kieskeurig.nl start online-winkelbeoordeling

Vergelijkingssite Kieskeurig.nl wil online-winkelen transparanter maken. Door de voortdurende groei van het aantal op internet actieve winkels wordt het voor consumenten lastiger om de winkels goed van elkaar te onderscheiden, zo meent Kieskeurig. Met de nieuwe Kieskeurig WinkelBeoordeling krijgt de consument inzicht in tal van belangrijke service-aspecten (o.a. website, bereikbaarheid, orderuitvoering en after sales).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Geweldige service. Ik had mij een Wlan repeater via internet besteld. Hij was met 3 klikken te instaleren. Ik heb minstens 5 uur zitten te prutsen. Ten einde raad gebeld met wifimedia.
    De medewerker heeft toestemming gevraagd om zich in mijn computer in te loggen. Binnen 25 minuten was alles gepiept. Hulde aan zo'n geweldige service. Ik zal zeker goeie reclame voor wifimedia maken

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.