Kat in de stofzuiger

Kat in de stofzuiger

Kat in de stofzuigerSpreekbuis: De promotiefilmpjes waarmee de Publieke Omroep reclame maakt voor het nieuwe programma van Giel Beelen (3FM) en voor het EK-voetbal en de Tour de France op Radio 1 zijn sommige kijkers teveel geworden.

Bij de Reclame Code Commissie is een aantal klachtenbrieven over de filmpjes binnengekomen. Bij de spot van 3 FM vallen de teergevoelige kijkers erover dat Beelen in zijn Adamskostuum in beeld verschijnt. In de spots voor Radio 1 is de steen des aanstoots dat een oud dametje en een kat verdwijnen in respectievelijk een vuilniswagen en stofzuiger, omdat de vuilnisman en werkster werden afgeleid door sport-uitzendingen op Radio 1. De Reclame Code Commissie heeft de klachten over Beelen inmiddels niet ontvankelijk verklaard. Over de spots van Radio 1 spreekt de Commissie zich nog uit (via: Regina Lankreijer).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.