Kantoor aan huis

Kantoor aan huis: Shirley Born (Sjurlie Fotografie)

Kantoor aan huis: Shirley Born (Sjurlie Fotografie)

Eerder kondigden we al aan dat we in samenwerking met Nuon gedurende komende maanden vijf thuiswerkende ondernemers gaan portretteren. Waarom werken ze thuis? Wat zijn de voordelen en de nadelen? Shirley Born van Sjurlie Fotografie is als eerste aan de beurt. Met een onvervalste Limburgse tongval legt ze Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) uit waarom haar huis onderdeel uitmaakt van haar merk. Verder vertelt ze over de invulling van haar werkdagen, het gemis van collega's en de lekkere slome start van het thuiswerken.

Kantoor aan Huis-pakket

 

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert nog meer voordelen op dan die Shirley noemt, zoals een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.