Kantoor aan huis


Kantoor aan huis: rustig wakker worden en hard werken met een eend op schoot

Kantoor aan huis: rustig wakker worden en hard werken met een eend op schoot

In het afgelopen jaar hebben we op Marketingfacts in samenwerking met Nuon aandacht geschonken aan Kantoor aan Huis: wat zijn de voordelen van het thuiswerken? En zijn er ook nadelen? In deze serie hebben we 5 ondernemende thuiswerkers geïnterviewd over hun ervaringen. En ze zijn het erover eens: thuiswerken geeft vrijheid en flexibiliteit.

Als thuiswerker kun je lekker rustig wakker worden, zoals Shirley Born, of de kinderen naar school brengen, zoals André Scholten. En ook daarna kun je rustig je eigen dagindeling maken. Dan komt er wel eens een niet-zindelijke eend op schoot zitten (zoals bij Dimitry) en Annabel gooit tussendoor even een was in de machine. Soms mis je collega's, maar samenwerken kan ook via Google Hangout. Of je rijdt een of twee dagen per week naar je klanten toe.

Maar één ding is duidelijk: de voordelen overheersen en de vijf geïnterviewde thuiswerkers zouden niet anders meer willen. Heb je de interviews gemist? Je vindt ze hier terug:

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Christine noemt, maar bijvoorbeeld ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Thuiswerken is heerlijk. Mijn persoonlijke voordeel is werken in het buitenland. In 2012 kon ik mijzelf baseren in Madrid & Barcelona. Dit jaar Bangkok & Bali. Bijkomend voordeel in die 2 laatste locaties is toegenomen uren. Deze plaatsen zijn zo goedkoop in dingen als uit eten gaan, taxi's, huis schoon laten maken, laundry service dat je al de uren voor deze vervelende taken weer terug krijgt en in je werk kan stoppen.
    Afgenomen leefkosten betekent ook dat je meer kan investeren in je bedrijf of jezelf.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.