Kantoor aan huis


Kantoor aan huis: Christine Algera, storyteller en storycoach

Kantoor aan huis: Christine Algera, storyteller en storycoach

In samenwerking met Nuon portretteren we deze zomer vijf thuiswerkende ondernemers. Als laatste in de serie interviewde Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) Christine Algera van Crachtig Verhaal, dat zich richt op storytelling. Ze begeleidt daarbij zelfstandig ondernemers hun eigen bedrijfsverhaal te vertellen via trainingen en online opdrachten. De zolder is Christines werkdomein, heerlijk licht en rustig. En het voordeel van thuiswerken is dat ze haar eigen tijd kan indelen en naar buiten kan wanneer ze wil. Maar het betekent ook dat ze op de dag van haar verhuizing midden in een lege kamer de speeltafel van haar kinderen als bureau gebruikte om te kunnen werken aan een belangrijk project.

In deze serie ging Henk-Jan eerder al langs bij Shirley Born van Sjurlie Fotografie, Dimitry Vleugel van Androidworld.nl, Annabel Heijen van Soul Film Productions en André Scholten, zelfstandig analytics-specialist.

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Christine noemt, maar bijv. ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik vind het zelf fijn dat ik nu op een kantoor werk. Ben ook thuis begonnen, maar de afleiding is voor mij dan te groot. Zeker nu met een lieve dochter thuis.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.