Kansen die je niet moet missen volgens de webanalytics-experts

Interviews met sprekers van het Webanalytics Congres

Kansen die je niet moet missen volgens de webanalytics-experts

De 8e editie van het Webanalytics Congres vond vorige week plaats in Houten. Experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van webanalyse deelden hun inzichten met zo’n 150 deelnemers. De inzichten en ervaringen deel ik graag met je. Mijn collega Jorik Heins (die zelf ook sprak op het congres) heeft daarom tijdens het congres 3 andere sprekers geïnterviewd om hun inzichten en visie op webanalytics en online persuasion met jou te delen.

Kevin Anderson – ING

Als teammanager van het digital analytics team van de ING is Kevin verantwoordelijk voor de prestaties van ING op de website, met internetbankieren en in de app. Kevin vertelt wat het belang van webanalytics is voor ING. Tevens geeft Kevin ons een exclusief kijkje in de plannen van ING om gegevens van klanten in te zetten in het belang van de klant.

Sabine de Vos – Sundio Group (Sunweb)

Als digital analist is Sabine verantwoordelijk voor het online succes van o.a. Sunweb. Ze deelt met ons wat het belang is van digital analytics voor Sunweb. Daarnaast vertelt Sabine hoe Sunweb dankzij inzichten uit de analytics het komende jaar nog beter zal inspelen op de klantwens.

Andre Scholten – Analytics expert

Opkomende trends en nieuwe mogelijkheden in webanalyse worden door André blootgelegd in dit interview. Hij benoemt daarnaast welke veel gemaakte fouten je moet vermijden als je succes wilt halen uit je data.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.