Jochem de Gruyter winnaar DeMeter Award 2005

22 november 2005, 20:40

Vanavond is op Slot Zeist de DeMeter Award uitgereikt aan het DM-talent van 2005. Jochem de Gruyter is de gelukkige winnaar. De jury: “Jochem is een boeiende en inspirerende professional. Een man met een verhaal, met een visie op het vak? De jury was tamelijk sprakeloos.”

Jochem de Gruyter werkt bij SBS Broadcasting en is daar verantwoordelijk voor het CRM beleid. De Award werd dit jaar voor de 2e maal uitgereikt.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!