Jean-Pierre Raes: “In Westerlab moeten veel concepten groot worden”

11 april 2016, 13:00

Hij werkte voor Lucky Strike toen roken nog cool was. Inmiddels bedenkt Jean-Pierre Raes echter zijn eigen bedrijfsconcepten met Apollo 11. Zo hielp hij onder meer Gsus en Van Bommel te groeien.

Een van zijn nieuwste projecten heet Westerlab: een werkplaats voor co-creatie en een winkel ineen. Midden in de Amsterdamse Jordaan. “Dit is een plek waar we ideeën ontwikkelen, testen en naar de markt brengen”, zegt Raes.

In Westerlab “willen we concepten groot laten worden”. Een daarvan is FOOOTY: een nieuw soort lego dat Raes ontwikkelde met een designer. “Speelgoed waar je tegenaan kunt trappen en dat overal mee naartoe kan, wat we via Kickstarter hebben gelanceerd.”

Bekijk deze aflevering op 7ditches.tv

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!