iPod winnaar Buzz Awards

iPod winnaar Buzz Awards

Uitreiking Buzz Awards 2006Vanavond werd in de club The Mansion te Amsterdam de eerste Buzz Awards uitgereikt aan Apple iPod.

De verkiezing, dat is georganiseerd door Buzzer, heeft zo’n 800 nominaties binnengekregen. Hier is door een jury een lijst uit gedistilleerd van echte buzzable producten. De wanhopige marketing-verhalen en oudere buzzable producten (bijv de flippo) werden er eerst uit gehaald. Hierna konden 5000 buzzers (mondige consumenten die zich hebben ingeschreven bij Buzzer) stemmen op de producten. De Apple iPod (12,7% van alle stemmen) werd gevolgd door TomTom (10,8%) en Google (10,0%).

Een verslag van Frank Meeuwsen is te vinden op eventblogs.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Wie was die man in pak met dat bezopen cokehoofd die zichzelf zo graag hoorde praten en de hele tijd van die tenenkrommende grapjes over "buzzable dit" en "buzzable dat" maakte? Die man met die microfoon?
  Hilarisch hoogtepunt was "de uitreiking" waarbij drie mensen naar voren moesten komen en er niemand naar voren kwam. Het was net een uitzending van The Office.

  geplaatst op
 • Geen idee; kon er gisteren zelf helaas niet bij zijn. Zag net dat Frank Janssen ook een uitgebreid verslag heeft geschreven.

  geplaatst op
 • De prijsuitreiking was niet bijster flitsend, nee. Maar het was ook de eerste keer, Kees. De meeting als geheel vond ik in ieder geval het bezoekje meer dan waard: interessante mensen gesproken en een paar aardige nieuwtjes gehoord.

  Wat zijn die gasten van GeenStijl trouwens vriendelijk, in levende lijve! ;)

  geplaatst op
 • Beste Kees,

  Ik hoor mezelf dolgraag praten. Maar bezopen was ik (nog) niet, en coke gebruik ik niet. Leuk dat je er was, en mooi dat je zo genoten hebt van onze gastvrijheid, als gast van iemand die we hadden uitgenodigd. Nadat ik de link naar je prachtige online 'thuis' (http://www.ketsen.nl) had gevolgd vond ik het helemaal jammer dat ik geen kans heb gekregen je boeiende persoonlijkheid te ervaren. Tenslotte. Kees, je lijkt me een hele dappere vent: als je iemand zijn naam wilt weten dan vraag je die toch ? Succes.

  Willem Sodderland (mijn naam)

  geplaatst op
 • Willem, nogmaals jammer dat ik er gisteren niet bij kon zijn. Heb inmiddels begrepen dat de locatie top was, er interessante gasten waren en dat aan de prijsuitreiking hier en daar nog gesleuteld mag worden. Al met al een prima score voor een eerste keer denk ik. Vond het in ieder geval een eer om er een kleine rol in te kunnen spelen en wens je heel veel succes het komende jaar!

  geplaatst op
 • Je ligt inmiddels al lang in de lappenmand, Marco. Beterschap!

  geplaatst op
 • Kom er inderdaad niet vanaf; dat is het probleem als je deels toch probeert te werken. De volgende keer gaat de stekker er definitief voor een aantal dagen (of zo lang als nodig) uit!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.