iPod introductie presentatie uit 2001

iPod introductie presentatie uit 2001
, Rahmani.nl

Een oude presentatie van de iPod-introductie (nog voordat het een succes werd).


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • 5 jaar later hebben 42 miljoen mensen ook een iPod in hun broekzak en heeft Apple driekwart van de markt voor draagbare mediaspelers in handen.

  De concurrentie is echter toegenomen, waarbij er veel imitatie iPod's zijn. Maar de grootste concurrent blijft toch Sony met hun Sony Walkman en PSP. Kleinere (mogelijke) concurrenten: Nokia, Microsoft, Creative, Medion

  De vraag is wanneer Apple zich gaat begeven op de lucratieve gamemarkt, met bijv. een GamePod?

  geplaatst op
 • Meest boeiende van de presentatie is natuurlijk dat Steve de key succes factor, het DESIGN, slechts op het laatst kort noemt. Hij praat vooral over de functionaliteit van de Ipod, terwijil dat voor zeker 41,5 miljoen ipod gebruikers secundair is.

  geplaatst op
 • Vergeet niet dat het hier (blijkbaar) om 2001 gaat. In die context blijf ik het een boeiende presentatie vinden. Iedereen kent nu het succes van iPod en vind dat doodnormaal, maar da's achteraf.

  geplaatst op
 • Erik ik heb zelf niet de betrouwbaarheid van de jaar kunnen controleren. Hier een link naar de uploader http://www.youtube.com/profile?user=peestandingup

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.