IPAN zoekt voorzitter en penningmeester

21 februari 2005, 06:57

Wat is er toch aan de hand met het IPAN? Nadat de vereniging voor interactieve professionals enkele jaren geleden, onder voorzitterschap van Johan van Mill, uit een noodlijdende situatie werd gered, blijkt het nu intern te rommelen volgens Hyped.

De jongens van Hyped baseren zich daarbij op het gegeven dat IPAN alweer op zoek is naar een nieuwe voorzitter en penningmeester. Concurrentie van het recent gestartte 212 Amsterdam? Onte-vredenheid over de nieuwe website (met weblog voor leden)? Het is vooralsnog onduidelijk wat de exacte reden is van het vertrek van de huidige bestuursleden (en of dit uberhaupt gepaard gaat met interne conflicten).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Deze week in ReclameWeekblad een kort bericht over de bestuursveranderingen bij IPAN. Zoals inmiddels bekend neemt Joost Broeren in mei na 2 jaar afscheid als voorzitter van IPAN: “Mijn vertrek was gepland. Net als dat van overige bestuursleden. Ik heb op weblogs gelezen dat het hier zou rommelen maar ik snap niet waar ze dat vandaan halen…”


    24 februari 2005 om 13:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!