Internetbank van ING boekt eerste winst

Internetbank van ING boekt eerste winst

De internetbank ING Direct, onderdeel van de ING Groep, heeft een goed vierde kwartaal achter de rug. De internetbankier heeft voor het eerst winst gemaakt.

Deze cijfers zijn bekendgemaakt bij de nieuwjaarsspeech van ING-directeur Ewald Kist. De eerste negen maanden van 2002 sloot het ING-onderdeel af met een verlies van tachtig miljoen euro.

Het vierde kwartaal was volgens ING zo goed, dat het bedrijfsonderdeel het verlies heeft weggewerkt. “ING Direct maakt voor het eerst winst”, zo vertelt ING-woordvoerder Ward Snijders tegen Reuters. Cijfers over het hele jaar 2002 zijn nog niet beschikbaar.

ING Direct is actief in de Verenigde Staten, Canada, Australi?, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Itali?. Voor het eerst is de internetbank de grens van vijf miljoen gebruikers gepasseerd. In november telde de online bankier nog 4,6 miljoen gebruikers.

Bron:
http://www.webwereld.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.