Independer start binnenkort met MediQuest

20 mei 2005, 06:52

Naast transparantie in de financiele wereld streeft Independer ook transparantie na in de gezondheidszorg. Binnen een paar maanden gaat Independer consumenten bijstaan middels het aanbieden van medische informatie en advies via een combinatie van internet (website), e-mail, telefoon en fysieke locaties (huisartsenpost). Zoals gebruikelijk bij Independer staan een sterke consumentenfocus, onafhankelijkheid van aanbieders, innovatie en professionaliteit hierbij voorop.

MediQuest zal zich richten op het verzamelen van objectieve informatie over alle zorgverleners in Nederland. Deze informatie bestaat uit NAW gegevens uitgebreid met veel objectieve kwalitatieve informatie (bijv. openingstijden, bereikbaarheid, aantal artsen en in bezit keurmerk).

Vanuit verschillende perspectieven wordt daarnaast het verzamelen van subjectieve kwalitatieve informatie steeds belangrijker. Dat kan zowel kwalitatieve informatie over de medische kwaliteit zijn (bijv. onderzoek van de Inspectie naar priv? klinieken), als informatie over de tevredenheid van consumenten.

Bron: Verzekeringen-online.nl

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!