Independer scoort bijna miljoen zorgvergelijkingen

13 januari 2004, 07:16

Alle respect voor Independer. Ze hebben het hoofd boven water weten te houden na het inklappen van de .com bubble. De aandacht van het tv-programma Radar voor zorgverzekeringen en Independer zal hier zeker aan hebben bijgedragen.

In de eerste twee weken van 2004 beliep het aantal vergelijkingen van zorgverzekeringen op vergelijkingssite Independer bijna een miljoen, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Bij ziektekostenverzekeringen zijn al meer dan 357.000 vergelijkingen gemaakt, in de sfeer van ziekenfondsen ruim 330.000. Een specifiek onderdeel is de Ziekenfondshulp 2004. Hier krijgen bezoekers hulp bij het kiezen van een aanvullende verzekering. De Ziekenfondshulp telt inmiddels al meer dan 110.000 bezoekers, samen goed voor ruim 295.000 vergelijkingen.

Edwin Duys
Social Media & Online Markeitng Realist | Mede-oprichter Saristos bij Saristos

Dol op het bedrijfsmatig toepassen van online marketing en social media. Mede-oprichter en partner van Saristos, realisten in online marketing en social media. Mijn drijfveer is bedrijven te helpen om door middel van content marketing via social en digitale media gekwalificeerde potentiële klanten (leads) te genereren. Je kunt mij zakelijk volgen via Twitter en met mij connecten via LinkedIn

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!