Ilse media neemt web-log.nl over

Ilse media neemt web-log.nl over

Ilse media neemt per 1 juli aanstaande web-log.nl over van oprichter en beheerder Joris Leermakers. Leermakers komt bij Ilse Media in dienst om binnen dit bedrijf full-time door te werken aan de ontwikkeling van web-log.nl, de grootste blog-site van Nederland.

Voor ilse media past de overname van web-log.nl uitstekend in haar plannen om de activiteiten van het bedrijf uit te breiden. ?We zien in weblogging een populaire web-activiteit, waarvan we nu nog alleen het begin van de mogelijkheden zien?, aldus Paul Molenaar, algemeen directeur van ilse media: ?Een ?digitale levensstijl? zal een vlucht nemen onder de consumenten, waarbij zaken als herinneringen in de vorm van foto?s en video?s, berichten en dergelijke op een plek als een weblog wordt bewaard.? De verwachting is dat weblogging nog een enorme groei zal doormaken, in combinatie met de opslag en publicatie van foto?s, persoonlijke documenten etc.

Ilse media sponsorde de afgelopen maanden web-log.nl in de vorm van hosting en bandbreedte. Met ruim 16 miljoen pageviews in de laatste maand en sterke groeipercentages, nam de populariteit van web-log de afgelopen maanden al fors toe. De ?loggers? van web-log.nl zullen op korte termijn merken dat de verbeteringen aan web-log.nl met hoger tempo dan voorheen worden doorgevoerd, en dat er ook meer functionaliteit bij gaat komen.

Bron:
http://www.web-log.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.